måndag 17 oktober 2011

Blod, svett och tårar.
Titel: Blod, svett och tårar
Författare: Francine Pascal
Utgivningsår: 1998
Förlag: B. Wahlströms
Språk: Svenska
Antal sidor: 160


(Utläst 17 okt 2011)


Elisabeth Wakefield och Tom Watts har just avslöjat en skandal bland universitetets idrottsstjärnor, och nu ska de ta itu med inträdesritualerna till de manliga studentklubbarna. Ju mer Elisabeth forskar i saken, desto mer övertygad blir hon om att lekarna inte alltid är ofarliga.
Men är det bara för att avslöja orättvisor på universitetet som Elisabeth så gärna arbetar med Tom? Hon vet inte längre själv vad hon egentligen känner för honom.
Elisabeth är inte den enda som har problem med kärleken. Jessica har just flyttat ihop med Mike McAllery och är väldigt lycklig. Allt skulle vara perfekt om inte hennes överbeskyddande bror Steven bodde i samma hus.


Kommentarer:
Ännu en Sweet Valley bok utläst.  Kan dock inte komma på så mycket att säga om den här boken, som jag inte redan sagt då jag recenserade den förra; jag fattar inte att jag inte irriterade mig mer på Jessica då jag var yngre och läste den här serien. Jag irriterade mig i stort sett på alla karaktärer i denna bok. Men framför allt på Jessica som stjäl pengar från sin syster m.m. Det enda bra hon gjorde i hela boken var då hon stod på sig och hoppade av den där studentföreningen. Men för vems skull då? Mikes så klart. Suck. Om möjligt så irriterade jag mig ännu mer på HONOM.

Nej, enda anledningen till att jag ens läste ut den här boken var att den ändå var ganska kort. I annat fall hade jag lagt ner direkt. Ingen bra bok. Jag antar att tvillingböckerna var bättre förr, när jag var i rätt ålder för att köpa allt det här tramset.

Betyg: 0

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...