fredag 4 november 2011

30 days of books. Day 01.

Day 01 – The best book you read last year. 

Oj, väldigt svår fråga. Jag var i en rejäl lässvacka förra året. Känns som att jag typ läste 4 böcker på ett helt år. En av dessa var:


Beskrivning från Adlibris:

Sookie Stackhouses kärleksliv fortsätter att vara en komplicerad affär. Skaran av män som uppvaktar henne växer stadigt. Och det gör även hennes engagemang för de övernaturliga väsen hon umgås med (om än inte alltid frivilligt).
Den här gången dras hon in i varulvarnas maktkamp då de ska välja en ny flockledare, något som försvåras av att en krypskytt bestämt sig för att ge sig på alla avvikande varelser i trakten. Sookie själv utsätts dessutom för ett attentat då någon sätter eld på hennes hus.


 Dock kommer jag ihåg att jag var inne i en riktig True Blood-period... då jag älskade både tv-serien och böckerna. "Hur död som helst" var den senaste boken jag läste i serien... efter den kom jag av mig. Jag hoppas på att kunna fortsätta läsa denna serie snart. Dock hörde jag att de inte kommer att släppa några fler böcker på svenska... trist. Någon som vet? Tyckte väl kanske att översättningen var rätt dålig, men synd ifall de inte ska släppa några fler på svenska iallafall nu när jag ju precis vant mig vid att läsa på svenska.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...