lördag 12 november 2011

En shopaholic i New York.


Titel: En shopaholic i New York
Författare: Sophie Kinsella
Förlag: Ponto Pocket
Utgivningsår: 2011
Språk: Svenska
Antal sidor: 344

(Utläst 12 nov 2011)

Becky Bloomwood utvidgar sitt territorium! Hon och Luke och alla kreditkorten är på väg över Atlanten till en adress i New York som hennes fordringsägare inte känner till. Med Fifth Avenues alla möjligheter inom räckhåll köper hon hela staden. Men till vilket pris?

Kommentarer:
Var väldigt länge sedan jag läste första delen i shopaholic-serien om Becky Bloomwood, så jag hade glömt bort en hel del. Men jag älskar chic litt för att det är lättläst. Och att ha någonting lättsmält och lättläst kan vara väldigt skönt ibland.

Fast jag måste säga, jag är väldigt kluven till vad jag egentligen tycker om karaktären Becky Bloomwood. Jag menar hon är ju väldigt mänsklig och så, men att tappa kontrollen så till den milda grad. Jag har svårt att förstå det. Och hur man bara kan ignorera alla betalningspåminnelser... jag förstår faktiskt inte det och det stör mig väldigt mycket genom hela boken. Jag vill självklart läsa fortsättningen, ska faktiskt ta och göra det på en gång, så ja jag gillade boken väldigt mycket men nej jag kommer nog aldrig förstå det här med att strunta i att betala räkningar...


Betyg: 3


2 kommentarer:

 1. Svar: Hej Nelly! Tack så jättemycket! Fin bokblogg du har, ska definitivt följa den via bloglovin :)
  Skulle gärna vara med i bokbytet men har lite för mycket böcker får tillfället. Däremot så har jag två böcker jag gärna skulle bli av med om du skulle vara intresserad:
  http://twitter.com/#!/Amelies_boktips/status/135695299409739776

  Ha det bra! :)

  SvaraRadera
 2. Hej, har lagt till dig på Bloglovin nu. Ska följa på Twitter med.

  Ska kolla upp böckerna.

  Detsamma! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...