måndag 28 november 2011

Filmatisering Niceville

Såg filmatiseringen av Niceville igår. Riktigt, riktigt bra faktiskt. Jag blev verkligen positivt överraskad. Jag var lite orolig som vanligt över ifall de skulle ha strukit en massa grejor och så, och visst var några saker annorlunda jämfört med boken men jag tycker ändå att de hade lyckats riktigt bra med det mesta. Det var ingenting som jag störde mig jättemycket på.

Det var ju inte så himla länge sedan som jag läste boken så jag satt och funderade ganska mycket hur väl filmen följde boken, men det var inte så mycket som var annorlunda om man jämför, iallafall inte så mycket som jag hade varit rädd för från början.

En annan sak jag var orolig för var hur Emma Stone skulle fungera i rollen som Skeeter. Jag hade inte alls tänkt mig just henne i den rollen. Skeeter ska ju verkligen vara jättelång och jag tänkte mig inte alls henne speciellt snygg. Emma Stone passade inte alls in i bilden, men tyckte ändå att det fungerade ganska bra.

Kul att han som spelar Lafayette i "True Blood" var med i en liten roll också.

Nej, men jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra. Den höll måttet med boken rätt så bra tycker jag. Ingen besvikelse iallafall.

2 kommentarer:

  1. Haha tyckte också det var kul att "Lafayette" var med, tog några sekunder innan jag fattade att det var han.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...