tisdag 15 november 2011

Sweet Valley High - The new Elizabeth


Titel: Sweet Valley High - The New Elizabeth
Författare: Francine Pascal
Utgivningsår: 1990
Förlag: Bantam USA
Språk: Engelska
Antal sidor: 138

(Utläst 14 nov 2011)


Surf´s up...
If one more person calls Elizabeth Wakefield responsible or predictable, she'll scream! In an effort to prove that she can be as adventurous as Jessica, her daring identical twin, Elizabeth secretly decides to take up surfing. That will show her friends she knows how to take risks.


(Orkade inte skriva hela texten som står på baksidan)

Kommentarer:
Fick lust att börja läsa de tvillingböcker som jag köpte på engelska, rätt kul att läsa dem som vuxen faktiskt. Och på engelska, så lite skillnad blir det ju.


Har väl dock inte jättemycket att säga om den här boken. Fick lite nog av karaktärerna förut då jag läste några Sweet Valley University på svenska, men störde mig inte lika mycket på dem i den här boken. Kan väl ha att göra med att det typ bara handlade om Elizabeth och hennes surfande i den här boken. De andra var inte med speciellt mycket och boken var ju rätt kort. Blev faktiskt lite sugen på att läsa boken som kom efter den här då det i slutet på denna bok blev en riktig cliffhanger. Den ska tydligen handla om Tricia Martins dubbelgångare. Jag kommer ihåg hur sorgligt jag tyckte det var då hon dog och hur synd jag tyckte om Steven... så den hade varit lite kul att läsa, men tyvärr så har jag ju inte den. Och det finns ju så många andra nyare böcker jag hellre vill läsa, men någon gång kanske...

Betyg: 2

1 kommentar:

  1. så du har böcker på engelska om tvillingarna? Du vill inte sälja dom?=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...