lördag 11 februari 2012

Nya böcker för bokbyte.


Var uttråkad och rensade lite i bokhyllan nu när jag varit sjuk och varit hemma från jobbet. Rensade bl.a. ut den här. Jane Eyre, som aldrig har blivit läst. Den är inbunden och i fint skick. Någon som är intresserad? Kan sälja billigt eller byta mot någon annan bok. Såld.

Kan även tänka mig att byta bort The Carrie Diaries, som inte var riktigt i min smak och Låt den rätte komma in. The Carrie Diaries är helt ny (pocket) medan Låt den rätte komma in är lite sliten i ena kanten.

Kan väl även tänka mig att lotta ut dem... ifall det är någon som skulle kunna vara intresserad av att delta i en utlottning och vinna någon av böckerna. Dock så har jag kört ganska mycket utlottningar nu så för min del skulle det vara roligare att byta. Kan ju vara kul att få något själv ibland också! :-)

2 kommentarer:

  1. Hallå!
    Angående Maeleine Roux. Alldeles strax går hennes nya roman Sadie Walker is Stranded att köpa. Såvitt jag förstått kommer den att gå att läsa fristående om man vill, den kommer bara att knyta an lite grann till Allison Hewitt. Och det är ett bra upplägg, alla evinnerliga trilogier och serier är irriterande.

    SvaraRadera
  2. Låter ju som ett bra upplägg. Har så himla mycket olika serier som jag följer nu så har svårt att hinna med alla. tack för svaret!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...