fredag 6 april 2012

Utmaning: Pets with books

Bokmilaskogen har just nu en utmaning där hon vill att alla bokbloggare ska fota sina husdjur tillsammans med t.ex boken man just fått hem eller boken man just nu håller på att läsa.

Så jag antog utmaningen och tog en bild på mitt akvarium tillsammans med boken jag läser just nu, The Maze Runner.                                                               Canon EOS 1100D

6 kommentarer:

 1. Hehe, vilken lustig utmaning! Kanske man skulle haka på :)

  SvaraRadera
 2. Tycker jag att du ska göra. Jag älskar att se djur och böcker, så haka på du med om du är sugen!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint akvarium. Är det neontetror? Jag hade ett gäng sådana när jag var yngre, men de dog tyvärr som flugor. :P Fattar inte vad jag gjorde för fel. Jag lyckades bara hålla mina guldfiskar vid liv.

  SvaraRadera
 4. Hehehe... Det är kardinaltetror. Så nästan rätt. Väldigt lika neon, men jag tycker kardinal har lite finare, klarare färger.

  Ojdå. Har haft mina sedan i november förra året. Och hittills har det gått super. Alla jag köpt har klarat sig och lever och frodas. Men det är tydligen ganska svårt ibland... att få rätt värden i vattnet när man startar upp det. Jag var ju tvungen att bara låta det stå med växter först en vecka innan jag köpte fiskarna för att vattnet skulle få rätt värden. Men vi har haft jättetur att det gått så problemfritt.

  SvaraRadera
 5. Åh mysigt med akvarium :) Mina morföräldrar hade ett när jag var liten, det kunde jag sitta och bara titta på länge :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...