måndag 28 maj 2012

This Lullaby av Sarah Dessen

Canon EOS 1100D
Titel: This Lullaby
Författare: Sarah Dessen
Förlag: Hodder Children's Books
Utgivningsår: 2008
Språk: Engelska
Antal sidor: 384

(Utläst 21 maj 2012)


Beskrivning från Adlibris:

Remy is a cynic when it comes to love. Let down by her absent musician dad and witness to her mother's four failed marriages, she doesn't intend ever to let anyone that close. So when Dexter comes crashing into her life, why is it suddenly so hard for Remy to follow her own rules? He's everything she hates: messy, disorganised, impulsive, and worst of all, a musician like her absent father...

Kommentarer:
Jag har försökt läsa den här boken länge. Första gången jag läste den så kom jag inte in i den och gav upp. Var van vid att läsa Dessen på svenska. Men nu bestämde jag mig för att ge den ett ny chans. Jag hade ändå ganska höga förväntningar eftersom jag älskade de två andra böckerna som jag läst.
Så levde den här upp till förväntningarna? Nej, det gjorde den inte.
Jag hade förväntat mig något bättre.

Jag tyckte dock att det var ganska uppfriskande med en tjej som inte tror på kärleken. Oftast är många tjejer i böcker ganska naiva och blir kär i killar till höger och vänster så jag gillade att Remy inte var sådan. Dock så blev jag istället lite irriterad på att hon  vägrar inse att hon är kär i Dexter. Det kändes så självklart för mig. Boken kändes därför väldigt förutsägbar och det gillade jag inte.

Men i övrigt så var det en helt okej bok. Den var inte dålig men heller inget jag tror jag kommer att minnas. Den var heller inte alls lika bra som Mitt perfekta liv eller Mycket mer än så  så tyvärr en liten besvikelse.
                                 
                                      Betyg: 3/5

2 kommentarer:

  1. Trist att den var en besvikelse. Jag blir toksugen att läsa den när jag ser det fantastiska omslaget! Haha :)
    /Cecilia

    SvaraRadera
  2. Ja, omslaget är skitsnyggt!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...