lördag 9 juni 2012

I min brevlåda (21): "Book Haul"

Dags för en ny Book Haul. Detta är alltså de böcker som jag fått hem i brevlådan/köpt i fysisk butik/ fått som rec-ex etc. den senaste tiden. 
Hoppas ni gillar!

8 kommentarer:

 1. Fin video - och böcker som verkar bra!
  Läs första kapitlet (och alla andra..) i Rör mig inte så förstår du mer av omslaget. Jag läser den nu, och tycker det passar jätte bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket.

   Okej... ska göra det!

   Radera
 2. Du MÅSTE läsa Tankeläsaren!! Den är verkligen sjukt bra! Tror serien heter The Seven Kingdoms på engelska och första boken heter Graceling på engelska. Monstrets dotter är också väldigt bra. Håller på att läsa Bitterblue (tredje och sista) nu och den är också bra :)
  Och Vampire Academy är typ den bästa serien ever enligt mig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ok. Ah, så heter de ja. Just det, det är första boken som heter Graceling, oops. Ja, ja, jag hoppas ni fattar vad jag menade iallafall...

   Jo, jag gillar V.A också, fast jag tror inte att det är det bästa jag har läst. Finns nog ingenting som slår Harry Potter.

   Radera
 3. Va kul att du köpte drakboxen, vill själv jättegärna ha den. Hoppas du gillar böckerna nu så jag inte delvis lurade på dig något. Själv tyckte jag första boken var jättesöt.

  Spelade förresten själv in en Book Haul igår och hade där också med Just Listen i de omslaget ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas att jag inte blir besviken. Men om inte annat är böckerna så JÄVLAA söta. Älskar omslagen.

   Kul!

   Radera
 4. Jag gillade först inte heller det svenska omslaget av Shatter me (Rör mig inte!) men efter att ha läst den så tycker jag att den passar bokens handling 100 gånger bättre än vad originalet gör.

  Spirit Bound är min favorit i VA-serien och Nightshade är en av mina favoritserier. Just Listen gillade jag också. Mycket bra böcker där alltså!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ska bli spännande att läsa. Det är väl bara att läsa och se.

   Kul att jag köpt så många bra böcker då. Ser fram emot att läsa dem!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...