torsdag 7 juni 2012

Tävlingsdags!

Kendra återvänder från Australien till England och hyr ett rum av Kyle, som är ensamstående pappa med två barn. Kendra ser fram emot ett okomplicerat och bekymmersfritt liv. Kyles barn, tvillingarna Summer och Jaxon adopterar dock snabbt Kendra som sin nya mamma - först och främst för att hon låter dem äta marshmallows till frukost! Trots att Kendra bär på en smärtsam hemlighet som gör att hon gärna håller barn på en armlängds avstånd finner sig hon ändå väl tillrätta och livet ljusnar alltmedan hon blir en del av Kyles familj. Så en dag stöter Kendra ihop med den man som delar hennes hemska hemlighet och allt rasar samman - särskilt som barnen, Summer och Jaxon, hämtas av sin mamma. Det enda sättet att ordna upp saker och ting är att träda fram och avslöja hemligheten om det förflutna, något som hon svurit på att aldrig göra...
Som jag skrev om här så lovade jag att det skulle bli en tävling om jag nådde upp till 50 Bloglovin-följare. Och som ni ser så verkar det som jag har gjort det nu. Jättekul och tack!

Därför tänkte jag nu ha en tävling. Vinsten är boken ni ser ovan. Marshmallows till frukost av Dorothy Koomson.

Jag önskar själv att jag kunde vinna något nångång. Men lyckas aldrig, därför att jag inte har någon tur i lottdragning. Därför tänkte jag köra en lite annorlunda tävling denna gång. Inte någon vanlig tävling utan en tävling där det mer handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle snarare än att ha tur.

Vinsten går nämligen till den som ser och kommenterar på detta inlägg allra först!
Här gäller det alltså att vara snabb! Vinsten i form av boken ovan går till den första kommentaren på det här inlägget.

Så är du sugen på denna bok, kommentera! Men låt det gå undan! Skriv att du vill vinna och lämna din mailadress. Är du först, kommer det inom kort att dimpa ner ett mail i din inbox där jag ber om din adress.

Lycka till!

6 kommentarer:

 1. Åh, jag vill vinna :)
  Och grattis till 50 följare!

  boktycke@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis Anna. Jag har mailat dig.

   Radera
 2. Det är nu jag ska svära va? ;)) Grattis till 50 följare!! :)

  SvaraRadera
 3. Äsch, jag är för sent ute...:P Bättre lycka nästa gång till mig själv.

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinnaren :-)!

  SvaraRadera
 5. aaawww... roligt med en annorlunda tävling :) förbannat över att jag inte hade bloglovin igång som vanligt bara! xD haha Men grattis till vinsten Anna! :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...