tisdag 24 juli 2012

It's OK, I'm wearing really big knickers! - Louise Rennison

Canon EOS 1100D
Titel: It's OK, I am wearing really big knickers!
Författare: Louise Rennison
Serie: Confessions of Georgia Nicholson
Förlag: HarperCollins Children's Books
Utgivningsår: 2005
Språk: Engelska
Antal sidor: 256

Denna bok ingår i temat Sommar/Feel-good

(Utläst den 15 juli)

Beskrivning från Adlibris:
What is the matter with my life? Why is it so deeply unfab? * It's a day and a half now since I snogged the Sex God...* I think I have snog withdrawal. My lips keep puckering up...* I tried snogging the back of my hand, but it's no good...* It's been over a week. I wonder if it's my nose...* I have a HUGE nose that means I have to live for ever in the Ugly Home.

Kommentarer:
Andra delen i Georgia Nicholson-serien. Del två tar vid där del ett slutade.

Något som jag glömde att skriva i recensionen av del ett Angus, thongs and full frontal snogging är att serien är skriven på brittisk engelska med en massa slang, som jag trots allt ändå lyckas förstå ganska bra. Dock är det superbra att det finns ett litet lexikon i slutet av boken där man kan slå upp innebörden av de olika uttrycken ifall det är något man inte förstår.

Gillar verkligen de olika karaktärerna i den här serien. Riktigt roligt beskrivna. I övrigt så har jag inte så jättemycket att skriva, men gillar serien p.g.a dess enkelhet. Otroligt lättsmält och underhållande.

                                  
                                         Betyg: 3/5


2 kommentarer:

  1. Jag har läst den här boken på svenska, men då kallades "sexguden" just sex-guden för att han och Georgia kommit till steg 6 (Om det var att kyssas eller hångla eller nåt sånt). Jag fattade för att det var så iallafall. Förutom namnet, är det likadant i den engelska versionen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han kallas för "the sex-god" så yes det är det.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...