tisdag 28 augusti 2012

Videorecension: Will Grayson, Will Grayson av John Green & David Levithan

Tack till Madelelene från Bakenread för den här boken.Vet inte varför vissa videor blir osynkade, men verkar som det blev lite så här - så ni får stå ut med det. Orkar inte filma om.

8 kommentarer:

 1. Jättebra recension! Jag älskar den här boken, en av de bästa jag läst i år absolut ^^ Och framsidan ska se ut sådär :) Både min och min kompis bok, som båda är paperbackversionen av Speak, har den där randen :) Så det är ingen fara ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pia! Tack. Skönt då är det inget fel på min bok, det var ju bra.

   Radera
 2. Tror att anledningen till osynken är för att du exportera filmen och ljudet i olika hastigheter. Om du t.ex. har filmat videon i 30fps och sedan exportera bild-delen i 25fps och låter ljudet vara som det är så kommer det att bli osynkat. Är inte så bra på det heller men jag har också haft det problemet och då var det för att jag hade fel fps-inställning när jag exporterade.
  Bra recension annars :)

  SvaraRadera
 3. Denna vill jag så gärna läsa!! =)

  SvaraRadera
 4. Va roligt att du tyckte om den! Nej, alla framsidor är så i paperback versionen, så det är inte bara din version, jag lovar. ;) Tiny är favoriten för mig med, och John Green skriver första Will Greyson and David Levitan skriver andra, vet inte om du visste det. Men det var kul hur de skrev deras olika Will Greyson tycke jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra då vet. Jo, jag trodde att det skulle vara så men tyckte det såg lite skumt ut.

   Jag gissade att John Green skrev första och David Levithan andra, men var inte säker eftersom jag aldrig läst nåt av John Green förut.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...