lördag 15 september 2012

En fråga.

Kom precis på en en när jag satt och läste och drack en stor kopp te.
Brukar ni äta eller dricka något när ni läser och isåfall vad?

Själv blir det mest te och inte så mycket annat egentligen.

Om ni dricker te, har ni något favorit-te?

24 kommentarer:

 1. Jag gillar inte te (jag vet... oacceptabelt), så inget sånt för mig. Jag brukar faktiskt inte äta något medan jag läser :) kanske chips om vi har det hemma, men helst inte. Vill inte kladda ner sidorna X) Godis funkar också. Ska det vara något drickbart så blir det ett glas vatten eller varm choklad på vintern :) Men typ 99% av lästiden så äter jag ingenting X)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Pia!!! Inget te????????????? ;-)

   Radera
 2. Äter aldrig när jag läser för jag är som Pia och vill inte kladda ner sidorna. Ibland så dricker jag te men det är inte så ofta det heller. Dricker mest te när jag sitter och skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vill inte heller kladda ner sidorna. Så förstår.

   Radera
 3. Jag brukar läsa när jag gör lite vad som helst,så jag kan äta middag/frukost när jag läser tillexempel. Annars gillar jag godis/chips,men det äter jag mest på helgerna i sånnafall.
  När det gäller drickbarheten är det te(♥),älskar te och speciellt jordgubbs/hallonte som gäller. Dricker även vatten och varm choklad ibland! Brukade dricka apelsinjuice också,men sen spillde jag på en bok så jag slutade..

  Vilket är ditt favoritte förresten? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, usch man vill inte spilla på böckerna!

   Mitt favorit-te är det te som syns på min header :-)

   Radera
 4. Jag äter och dricker ingenting, för förhoppningsvis kommer jag in så pass i boken att jag glömmer bort det ;) och är det godis framför mig, äter jag det mer än vad jag läser i boken..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha!! Bäst att skippa godiset då ;-)

   Radera
 5. Det är inte direkt så att jag äter när jag läser, snarare så att jag läser när jag äter. Älskar att ta med boken till frukosten till exempel och andra mål som inte äts med någon eller några andra. Däremot skulle jag aldrig ta med mig något att äta bara för att jag ska läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, gillar också att läsa när jag äter frukost faktiskt.

   Radera
 6. Alltså, jag är så himla klumpig och kan bara inte äta när jag läser. Gravitation till max liksom. (Möjligtvis en torr frukost i form av bröd.)

  SvaraRadera
 7. Ibland. Men det är mest lösgodis i så fall, vill som de flesta andra helst inte kladda ner sidorna. Blir så fettig om fingrarna när jag äter chips, popcorn eller något sådant. Varm choklad och te är något jag brukar dricka till, dock mest på vintern och hösten :)
  Innan brukade jag läsa när jag åt frukost också och gör det fortfarande på helgerna, men kan inte längre på vardagarna då jag i stället bara tar en sådan lång tid på mig och den extra tiden har jag tyvärr inte. Andra måltider brukar jag dock aldrig läsa vid, eftersom att jag oftast då äter med andra. Känner att man borde kommunicera med dem lite i stället.

  SvaraRadera
 8. Precis som Carro glömmer jag också bort eventuella drycker. Tex om jag gjort i ordning en kopp te(dricker indian spice helst, eller vanlig skogsbärssmak) så hinner liksom teet svalna för jag blir så fast i boken :P

  SV: Tack vad glad jag blir! Har tänkt fortsätta med bokhyllan a-ö i videoinlägg men karln är ledig nu igen så har inte haft någon ledig tid till det. Men lovar, videos kommer! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt te brukar också svalna faktiskt... Kan inte göra båda. Antingen dricker jag av teet eller så läser jag. Har svårt att göra båda, men jag lyckas ibland.

   Radera
 9. Te till frukost och läsning så fort gröten är slut. Brukar sluta med att jag får hälla ut hälften av teet för att det kallnat. Blir mest vatten för mig när jag läser :]

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar också få hälla ut teet rätt ofta.

   Radera
 10. Åh, själv dricker jag ofta en massa kaffe med mjölk och kanske äter någon chokladbit till. Om jag är frusen eller om det är på kvällen dricker jag gärna rött te.

  SvaraRadera
 11. Jag brukar inte äta något alls, kanske frukt någon gång, men annars så dricker jag också te. Gillar te som smakar lite fruktaktigt om du förstår vad jag menar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Fruktteer är aldrig fel.

   Radera
 12. Ofta när jag börjar läsa en bok blir jag fast i den och då brukar det bli att jag läser samtidigt som jag äter frukost/middag, hehe. Sen ibland blir det en macka eller kanske en muffin. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt. Gillar att läsa under frukosten.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...