onsdag 12 september 2012

Videorecension: Extremely loud and incredibly close (Bok + film)

Har varit sjuk i en vecka, men nu kan jag äntligen prata igen så passade därför på att spela in en ny video. Denna gång är det en videorecension.

Hoppas ni gillar!Synkat till en början men ballar ur lite i slutet. Fattar inte varför det blir så. Jättekonstigt, men orkar bara inte filma och redigera om.

4 kommentarer:

 1. Denna här måste jag ju bara läsa! Om du gillar den så gillar jag garanterat den! Så himla gullig video, älskar din röst...allt! =) Fortsätt med dina videos, jag är beroende utav dem, haha =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är Tessan! Haha, fick redigera massor för att jag fick hostattacker hela tiden. Antar att det blir så när man varit tyst i en vecka och plötsligt ska prata en massa. Men tack så mycket!

   Radera
 2. Åh, Jonathan Safran Foer är min absoluta favoritförfattare. Den här boken läste jag nästan klart på en natt för jag kunde inte släppa den! Tycker dessutom att Tom Hanks var en positiv överraskning som fadern i filmen. Läsa gärna Everything is illuminated vilket är Foers första roman som är skriven i liknande generationsuppdelning, men som också är helt fantastisk! Även den finns som film med Elijah Wood i huvudrollen och den filmatiseringen är verkligen underbar! Bara ett lite tips så där ;) Ps. om du tycker upplägget i EL&IC är lite konstigt och klurigt, kolla då upp Foers senaste book Tree of Codes! (http://www.youtube.com/watch?v=dsW3Y7EmTlo) Jag har tyvärr inte läst den ännu.

  (rouletterusse.blogg.se)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...