måndag 21 januari 2013

Nytt tema, dags att rösta!

Nu börjar mitt Dystopitema 2.0 lida mot sitt slut och det har blivit dags att välja nytt tema. Eller rättare sagt, det har blivit dags att välja böcker till det nya temat. Eftersom det är Alla Hjärtans Dag i februari så tänkte jag att det måste bli något tema med romantik. Och vad är inte romantiskt om Paranormal Romance, så säg? Därför tänkte jag läsa Paranormal-böcker under februari. Men jag behöver er hjälp. Jag råkar nämligen ha väldigt många böcker i just den genren stående i min oläst-hylla. Så jag behöver lite hjälp med mina prioriteringar.

Så nu är frågan, vilka böcker skulle ni vilja att jag läste och recenserade under februari?

Jag kommer även att läsa den bok som jag kommer att få av Cecilia i nästa bokvänspaket. Har ännu inte bestämt hur många böcker jag kommer att läsa i temat. Det beror nog på lite hur många som röstar. Men lär inte bli mer än 5 böcker totalt. (Ni kan rösta på flera alternativ denna gång.)


Vilka Paranormal romance tycker du verkar mest intressanta?
  
pollcode.com free polls 

Jag hoppas att så många som möjligt röstar nu!

Nu är omröstningen avslutad och jag kommer att välja vilka böcker som jag kommer att läsa i nästa tema. Tack för att ni var med och röstade!

1 kommentar:

  1. Jag röstade på den enda jag har hört talas om, beautiful creatures. Ingen aning om vad paranormal romance är för något? Finns så mycket olika genre nuförtiden, speciellt runt YA eller ungdomsböcker som jg väljer att kalla samtliga :P

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...