måndag 4 februari 2013

I min brevlåda (39): Book Haul

Ursäkta den lite halvkassa kvalitén. Batteriet till systemkameran dog igen så jag blev tvungen att använda mobilen. Men här är iallafall en ny Book Haul (trots köpstoppet) Blev inte sååå många böcker iallafall, har lyckats bromsa mina inköp liiiiite grann.

10 kommentarer:

 1. Det där var ju verkligen ett gäng trevliga böcker du visade. Verkligen kul med dina videos!

  SvaraRadera
 2. Men vad uppklädd du var. Du passar verkligen i läppstift! :) Men nu var det ju en bookhaul och jag måste ju kommentera böckerna lite.

  Här ligger jag och blöder är lite komisk och helt okej. Har velat läsa hål i huvudet av henne också. Är sugen på poisonstudy serien också så ska bli kul att se dina recensioner. Vill med läsa insurgent men får vänta på den svenska översättningen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack. Jag gillar att sminka mig lite ibland och så... men bara om det finns tid, annars får det vara.

   Insurgent vill jag läsa direkt!!

   Radera
 3. Jag ÄLSKAR läppstiftet! Så snyggt! Och alla böcker, wawa-wi-wa! Så nice! Och vad kul att du gillade böckerna. De är för jävla snygga alltså! Jättefin bookhaul, älskar alla dina videos, det vet du! :3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack... jag har börjat digga läppstift nu då jag blivit lite äldre. Avskydde det förut, men nu tycker jag det piggar upp.

   Radera
 4. Svar: Ja, det kan vara värt att tänka på i framtiden. Jag tror det skulle bli samma sak för mig om jag hade deckartema eller skräcktema eller kanske även biografitema. Kanske ha det men inte 4 böcker i rad..

  Så snygg i rött läppstift! Och som vanligt en snygg och bra video!
  /Cilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm, man får variera sig lite.

   Tack!

   Radera
 5. Weei, gillar verkligen dina videos!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...