måndag 18 mars 2013

Rec-ex fråga!

Har läst att flera av er har fått recensionsexemplar från förlag utan att ni har bett om det. Blir så avundsjuk. Har aldrig hänt mig tyvärr. Men skulle bli jätteglad om jag fick något någon gång. *wink wink*

Hur har ni som fått rec-ex utan att be om det burit er åt?

Om något förlag ser detta, skicka jättegärna recensionsexemplar till mig! Då skulle jag bli jätteglad!

14 kommentarer:

 1. haha, jag läste just ett blogginlägg och blev avundsjuk och tänkte skriva precis samma sak! För här sitter jag också och är avundsjuk....

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig fått något helt oväntat hem i brevlådan, däremot har jag blivit tillfrågad ett flertal gånger av okända förlagspersoner som vill skicka böcker jag aldrig hört talas om :) Hur de hittar mig vette fågglarna :P

  SvaraRadera
 3. Som jag förstår det har förlagen bra koll på blogghavet och skickar böcker till bloggar som de tror skulle passa (tex en nischad blogg). Men många beställer sina rec.ex snarare än får dem skickade till sig utan att ha bett om dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett jobb jag skulle vilja ha: Sitta och läsa bokbloggar hela dagarna är ju precis vad jag gör nu, utan betalning ;)

   Radera
 4. Mmm... jag beställer alltid rec-ex och får nästan alltid. Men har aldrig fått utan att ha bett om det.

  SvaraRadera
 5. Beställer också och har heller aldrig blivit överraskad med någon. Däremot så har jag fått erbjudande om att läsa helt okända böcker som e-bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick jag ett erbjudande nyss om också. Men är inte så glad i att läsa e-böcker och framför allt inte böcker som bara finns på pfd så jag måste läsa på datorn. Får jätteont i ögonen av det så tänker därför inte läsa den boken.

   Nej pappersversionen är det bästa.

   Radera
 6. Jag har inte fått något hem i brevlådan utan att fråga om det men jag har haft förlag som hört av sig på mailen och frågat om jag skulle kunna läsa en viss bok. Sen får man ju många mail av okända författare som ber en läsa deras bok för att dom gett ut den själv.

  Men varför har jag ingen aning om..

  SvaraRadera
 7. Jag vill också ha överraskningar! ;D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...