lördag 13 juli 2013

Jag är tillbaka!

Då var jag tillbaka i Stockholm igen efter vår lilla roadtrip först till Västkusten och sedan till Småland. Har ni saknat mig? 
Det har varit jättemysigt, men nu är jag alltså tillbaka i Stockholm för att ta det lugnt min sista semestervecka samt fira min födelsedag som är imorgon. Dock blir det nog ganska lugnt firande eftersom jag åkt på urinvägsinfektion och äter penicillin och har varit lite småhängig de senaste dagarna. (mindre kul)

Men kul att vara tillbaka iallafall. Dock kommer det med ganska stor sannolikhet bli lite mindre uppdateringar än vanligt även denna vecka då jag ju är ledig och vill njuta så mycket som möjligt av det och inte vill sitta framför datorn hela tiden. Men jag har tidsinställt ett par recensioner som kommer att dyka upp inom kort + att jag nog kommer skriva ihop några fler eftersom jag har tonvis med lästa böcker efter alla bilresor hit och dit.

Hoppas att ni har det bra på semestern!


iPhone 4

6 kommentarer:

  1. Låter som en riktig härlig semester! Krya på dig med den där urinvägsinfektionen, inte kul. Och kram på dig så här till din födelsedag. Hoppas du får en mysig sådan!

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot dina recensioner! Krya på dig och grattis i förskott!

    SvaraRadera
  3. Välkommen tillbaka och grattis i förskott!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...