lördag 16 augusti 2014

Köpstopp? Whatever.

Så jag har egentligen köpstopp. Men just nu tänker jag skita i det. Tidigare skrev jag att jag inte varit så intresserad av att köpa några nya böcker på ett tag. Det stämmer inte längre. Nu har jag hittat en hel del böcker som jag är SKITSUGEN på att läsa.

Därför sitter jag just nu och funderar på att göra en lite större beställning från The Book Depository. Mycket därför att jag har mått skit den senaste tiden av många olika anledningar. Jag har varit inne i en sjukt seg lässvacka de senaste två veckorna också, men nu har läslusten sakta börjat återvända. Dock blev jag rätt irriterad då jag fick reda på att en av de böcker jag tänkt beställa inte gick att få tag på så bara det gjorde ju att jag tänkte nähä, men då tänker jag beställa några andra böcker jag vill ha istället. Jag blev lite bitter helt enkelt och vill trösta mig själv med någonting fint.

Nu har jag dock lite problem att välja bland alla böcker vilka jag ska köpa. Någon som har några tips? Har ni någon bok som ni tycker att jag absolut inte får missa att köpa?

2 kommentarer:

  1. Vilka böcker väljer du mellan? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag gjort min beställning. Vilka jag beställde kommer i en senare Book Haul.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...