fredag 19 september 2014

Friday Reads.

En liten Friday Reads-video. Ursäkta att jag inte har varit så aktiv på bloggen den senaste tiden, men jag har haft en riktigt tuff och jobbig vecka.

Vad läser ni i helgen?

10 kommentarer:

 1. Superbra kvalité på den nya kameran :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja den verkar funka helt okej. Jag gillar den skarpt. Dock ska jag försöka spela in lite tidigare på dagen nästa gång för ljuset var ju inte det bästa men, men...

   Radera
 2. Kvalitén på videon var ju jättebra. Är Lux serien bra. Har funderat på att läsa den. Denna helgen fortsätter jag att läsa Barn av sin stad av Per Anders Fogelström. Har blivit jättelite läst under veckan. Blir jag klar med den skall jag nog börja på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn av Ransom Riggs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Låter som bra böcker du kommer att läsa.

   Radera
  2. Ibland har jag också funderat på att testa att lägga upp någon video. Men jag är lite osäker på hur man gör. När jag spelar in med min mobil så får jag ju böckerna spegelvända. Är det sådant man kan redigera när man lägger över videon på datorn?

   Radera
  3. Kan tyvärr inte hjälpa dig med det. Det blev så för mig nån gång och jag fattar fortfarande inte hur. Så nej jag är tyvärr clueless när det kommer till såna saker.

   Radera
  4. Får väl klura vidare och se om jag kommer på hur man gör till slut.

   Radera
  5. Ja du får nog göra det tyvärr. Jag har ingen aning om hur man löser såna saker själv när det händer.

   Radera
 3. Jag har tyvärr varit sjuk i veckan, så det enda jag kommer att läsa den här helgen (mellan jobb och en inflyttningsfest) är Industriell Ekonomi! Jisses vilken kurs alltså.. Men jag hatar att ligga efter, så det är bara att hugga tag i det och kämpa på! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då att vara sjuk är aldrig kul. Och oj, det lät inte som någon jättekul läsning alltså. Men bra att du kämpar på.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...