fredag 24 oktober 2014

Book Haul: Oktober

Här kommer min Book Haul för Oktober. Har blivit en del böcker trots lässvacka och sjukskrivning.
Tack till Modernista och Bazaar för recensionsexemplaren.

Vargnatts bokhylla

10 kommentarer:

 1. Jag tycker att var och varannan verkar vara i en lässvacka just nu, så även jag. Min började i mitten av augusti och har inte riktigt försvunnit än. Jag gissar att det delvis har att göra med att det är höst och trist och mörkt ute. Tyvärr har jag inga bra tips på att ta sig ur svackan för då hade jag själv implementerat dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så tråkigt med lässvackor. Usch.

   Radera
 2. Jösses vilken hög. Champion har även jag fått och ser fram emot att läsa, men jag ligger lite efter med recex så den får vänta ett litet tag till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Ja, det blev en rejäl hög.

   Radera
 3. Vad kul att du gillade vykorten så mycket! :) De är så otroligt fina. Pettson tältar är nog faktiskt den enda Pettson & Findus bok jag äger. Borde samla på mig fler, de är ju så fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är så himla fina!! :)

   Radera
 4. Love, Rosie har jag nyligen läst och jag tyckte verkligen om den! Filmen och boken skiljer sig ganska mycket åt dock, och filmen är lättsammare än boken, mest för att allt inte gick att få med tror jag! Men den är jättemysig och smårolig, hoppas du gillar den lika mycket som jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, hoppas att jag kommer att gilla den då.

   Radera
 5. OJ va mycket böcker =) åh måste fråga om BLOD OCH STJÄRNSTOFT jag med, älskade också första! ^^

  Har varit i en lässvacka sen jag fick mitt hjärta krossat, har tyvärr inga bra tips mer än att börja med lätta grejer som seriealbum (mest det jag läst hela sommaren, och hösten :P) och kanske läsa om någon favoritbok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev mycket böcker nu får det bli köpstopp ett tag.

   Ja, jag har varit i lässvacka sedan i augusti och har svårt att komma igång. Sedan blev jag sjukskriven och nu har jag ingen ork att läsa. Försöker men det går långsamt. En omläsning skulle nog kunna vara något men frågan är vilken jag skulle läsa om...

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...