lördag 18 oktober 2014

Härmed stängs anmälan till bokbytescirkeln.

Då var det nu den 18 oktober. Vilket innebär sista dagen att anmäla sig till bokbytescirkeln. Det är alltså nu för sent att anmäla sig. Jag såg att det var några fler som anmält intresse, men då jag aldrig fick någon officiell anmälan med adress till mailen så fick ni inte vara med denna gång. Men det kanske kommer fler tillfällen.

Kul att vi blev ganska många som deltar. Totalt blev vi 10 st. Här nedan kan ni se sammanställningen av de bloggar som deltar. (Detta är alltså ingen lista på vem som kommer att skicka till vem utan bara en lista på vilka som är med.) Vill man kan man ju börja stalka varandra redan nu, hehe...


Bellas bokblogg


Elinas bokliv


Nellons bokblogg

Booktwin

Kajsas bokblogg


Fantastiska berättelser


Cinnamonbooks

I bokens värld

Bokpotaten


Under helgen kommer ni att få reda på (via mail) vem ni ska skicka till. Gå då in på den personens blogg och lämna ett lite kryptiskt meddelande anonymt. Passa på att ställa frågor om favoritgenre elller favoritförfattare osv. Passa på att ta reda på det där som just du behöver veta för att kunna skicka ett så genomtänkt paket som möjligt.


Klicka här om du behöver läsa på reglerna igen.

För övrigt så har jag lyckats hitta ett sätt så jag själv kan vara med också. Jag har nämligen lämnat över ansvaret att lotta fram vem som skickar till vem till min sambo.
Han är alltså ansvarig för de mail som kommer att skickas ut under helgen. Så nu är egentligen mitt arbete över haha.

Hoppas bytet kommer att gå bra för er alla.
Happy reading.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...