söndag 19 oktober 2014

Nu är mailen utskickade...

... så nu är det bara att börja stalka era bokvänner. Kolla gärna era mailar så fort som möjligt så att jag vet att min kära sambo inte har glömt någon.

Ni har till den 4 november på er att skicka era paket!
Puss och kram!

4 kommentarer:

 1. åh, det här ska bli så spännande! Hej förresten! Det är jag som är din superhemliga bokvän. Det känns som jag fått hyfsat koll på vad du gillar för böcker genom att titta runt på bloggen men skulle ändå vilja ha svar på några frågor så paketet blir så trevligt som möjligt:
  Din favoritgenre, om du har något favoritgodis? Eller kanske favoritdryck?
  Jag ska fortsätta fundera och önskar dig en riktigt fin start på veckan!
  Vänliga hälsningar,
  din bokvän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt det här ska bli!
   Min favoritgenre varierar ganska mycket... ibland vill jag ha övernaturligt och ibland helst feel-good eller utan övernaturliga inslag. Just nu skulle jag nog dock säga att jag gillar att läsa om sjöjungfrur haha. Men ja som sagt det varierar. Med godis är jag ganska kräsen! Jag är inte så himla förtjust i godis över huvudtaget utan föredrar chips och popcorn. Men gillar choklad men då ska det vara bara vanlig mjölkchoklad utan några extra smaker. Favoritdryck är te! Utan tvekan!
   Ha det så bra!
   Kramar

   Radera
 2. fina fina Nelly!! du har fått ett litet award av mig på bloggen! :D <3 http://bookrelated.devote.se/blogs/29337165/sisterhood-of-the-world-blogger-award.htm

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...