tisdag 7 oktober 2014

Skräckläs 2014 - Potentiell läsning

Hur går det för er? Har ni kommit igång med skräckläsningen? Själv har jag inte gjort det ännu. Men nu har jag i alla fall spelat in en video med min potentiella läsning och det är ju ändå ett steg i rätt riktning, eller hur?
Vad ska ni läsa för spännande?

8 kommentarer:

 1. Tycker det är riktigt bra böcker som du har valt för Skräckläs 2014 :) Jag ska också försöka hinna läsa Anna Dressed In Blood. Jag har börjat på en bok, men det har än så länge gått lite segt. Det är i alla fall kul att läsa lite mer mörkare böcker nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, här går det rätt segt med. Jag känner lite att jag kanske skulle haft ett annat tema denna höst. Egentligen. Skulle behövt nåt gladare.

   Radera
 2. Jag hade nästan gett upp att delta i skräckläs eftersom jag inte kom på något att läsa. Men så kom jag på att jag har alla böckerna i Halvblodstrilogin av Sofie Trinh Johansson på läsplattan och första boken Halvblod har jag faktiskt börjat på. Detta är ju vampyrböcker så de borde passa. Annars får jag väl grabba tag i någon av makens Stephen King-böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nu lagt ut ett blogginlägg om min potentiella skräckläsning.
   http://lenasgodsaker.blogspot.se/2014/10/skracklas-2014.html

   Radera
 3. Åh, jag behöver verkligen förlag på vad jag ska läsa. Jag har liksom kommit av mig med skräckläsningen och snöat in på dystopier... Behöver verkligen en skräck-revival!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, okej. Ja ibland kommer man av sig lite.

   Radera
 4. Lite seg på att blogga. Men nu har även jag planerat och lagt upp ett inlägg med de böcker jag hoppas läsa under Skräckläs 2014. Så får vi se hur det går :)
  http://talesfromanotherbookshelf.wordpress.com/2014/10/15/skracklas-2014/

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...