fredag 7 november 2014

Friday Reads.

Varning för lååååång video och mycket babbel. Tips, gå och hämta en kopp te innan du börjar titta. Det var meningen att den skulle bli 2 min lång, inte över 11 min. Ooops.

Länk till blogg jag nämner i videon:

http://vargnattsbokhylla.blogspot.se/

6 kommentarer:

 1. Väldigt tråkigt med dessa lässvackor, så jag hoppas att din är på väg att vända. Jag har själv inte hunnit läsa så mycket på grund av jobb och pluggande, så jag har frångått min läshög i skräckläs (kämpar dock på med Jurtjyrkogården), jag väljer främst lättlästa och korta böcker. Lånade med mig två böcker från jobbet igår, Som om hösten kom på sommaren och De svarta svanarnas natt, som jag tänkte slänga in i temat, de kanske vore något för dig?

  /Mari G

  SvaraRadera
 2. Det har inte gått så bra för mig heller i skräckläs. Av de fyra böckerna jag nämnde i mitt inlägg så har jag bara läst Halvblod av Sofie Trinh Johansson och kommer förmodligen inte hinna läsa fler heller. Just nu läser jag I en förvandlad stad, fjärde delen i Stadsserien av Per Anders Fogelström, Hinner jag läsa färdigt den under helgen så kommer jag att påbörja Vassa föremål av Gillian Flynn, en bok som jag verkligen ser fram emot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att det inte bara är mig det har gått dåligt för. Du verkar ju ha lite böcker att läsa i alla fall.

   Radera
 3. Ska bli spännande att se vad du tycker om Rooms, jag är nyfiken på den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får se. Hoppas jag kommer gilla den.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...