lördag 13 december 2014

Jane Eyre: Read-a-long tillsammans med Vargnatts bokhylla (del 3)

Detta är tredje och sista delen av min Read-a-long tillsammans med Victoria på Vargnatts bokhylla. Här kan ni läsa vad jag tyckte om del 1 och del 2.

Jag läser denna utgåva från Bonnier Pocket som är på 539 sidor. Detta tredje inlägg kommer att behandla tredje delen av boken, alltså sid. 371 t.o.m. slutet


Mina kommentarer:
Först och främst skulle jag vilja bara säga hur mycket jag ÄLSKAR den här boken. Jag är så himla glad att jag gav den en chans till slut. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla den så mycket och faktiskt ha svårt att lägga den ifrån mig mot slutet. Jag var så himla säker på att jag skulle tycka den var seg och långsam. Men hjälp alltså… jag tror att jag har fått en ny favoritbok. Älskade språket, handlingen, spänningen, stämningen… ALLT!!! Läs den du också!

I den tredje delen inser Jane äntligen att hon inte vill vara utan Mr. Rochester och bestämmer sig för att återvända till Thornfield. Jag läste bokstavligen hela sista delen i en sittning. Jag kunde inte lägga boken ifrån mig, jag var ju bara tvungen att få veta hur det skulle sluta. Skulle det sluta lyckligt, skulle Jane få sin Mr. Rochester till slut?
Spoiler: Och herregud vad romantiskt det var när hon återvände till honom och han inte kunde se henne och då han slutligen förstod att det var hon! Awwww… Jag är ju en sådan sucker för romance alltså! Älskade slutet!!!
Nej, allt jag kan säga är att jag älskade den här boken. Jag vet att jag skrev i förra inlägget att det här inlägget skulle komma upp först om en vecka från idag men jag kunde verkligen inte låta bli att dela med mig av mina tankar redan nu.

Håll även utkik efter Victorias inlägg på hennes blogg. Tack för att du ville läsa den här boken tillsammans med mig Victoria, det hoppas jag att vi kan göra om någon annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...