lördag 31 januari 2015

Book Haul: Januari 2015

Okej, så #projecttbr går ju verkligen inget bra just nu. Jag KAN inte låta bli att köpa nya böcker. Nu har hela 12 nya böcker hittat hem till mig. Men strunt samma... jag älskar mina nya böcker!!!Hoppas ni gillar videon!

10 kommentarer:

 1. Det går inte så bra för mig heller att låta bli bokköp. Har redan köpt 6 st på second hand och 10 på Adlibris under årets första månad :) Om du är nyfiken på vilka så finns det inlägg om bägge köpen på min blogg.

  SvaraRadera
 2. Nej det är verkligen inte lätt att låta bli att köpa böcker. Näst intill omöjligt.

  SvaraRadera
 3. Outtalat vill jag läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med. Har hört så mycket bra om den.

   Radera
 4. Hoppas du kommer gilla både Nattfilm och Främlingen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hoppas jag. Vi får väl se!

   Radera
 5. Jag har nyss läst ut Främlingen av Diana Gabaldon och jag älskade den! Den var lite seg att komma in i och de första 200 sidorna gick lite segt. Men sen när den tog fart så blev den skitbra och jag kunde inte lägga ifrån mig den och jag längtar efter att ta tag i andra delen. Men som du också sa så är de väldigt tjocka så får nog bli ett par lättare böcker emellan. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, kommer nog att bli ungefär samma för mig.

   Radera
 6. vilka roliga och bra böcker! sådana jag själv skulle vilja läsa och äga (förutom de utvalda, ettan och tvåan har jag redan :) ) dina videos gör en lite gladare, det är alltid kul när det dyker upp en ny video från dig! det är så få svenska booktubers därför är det kul när någon väl lägger ut en video :) blir det någon tbr-jar februari-video?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ifall jag hinner läsa boken jag skulle ha läst för flera månader sedan... Vill läsa den innan jag drar en ny.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...