torsdag 12 februari 2015

Förhandsbeställningar: Bokrean

Nu kan man förhandsbeställa böcker på Adlibris och Bokus. Själv är jag osäker på vilka böcker jag vill beställa. Jag vet inte riktigt. Jag har några stycken jag är lite småsugen på men ingen som jag verkligen MÅSTE ha. Men nån liten beställning ska det väl kanske bli... eller så får det kanske vara i år och så beställer jag massa annat istället... vi får se.
Har ni hittat något?

8 kommentarer:

 1. Jag tyckte inte att det var särskilt roliga böcker i år, blev bara några till mig själv och sedan några födelsedagspresenter. Försöker dessutom hålla nere bokköpen lite så det blev bara fortsättningar på serier, och några nostalgiböcker :)

  Mari G

  SvaraRadera
 2. Hittade faktiskt inget kul vid första anblicken och eftersom jag lovade mig själv att jag skulle ha läst förra årets reaböcker först o har läst typ två av nära 20 så är det nog rätt bra för mig:)

  SvaraRadera
 3. Hittade inget kul. Bokrean är inte vad den var förr. trist men sant :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men det tror jag kan ha att göra med i alla fall då jag talar för mig själv att jag har bättre koll nu och har blivit mer kräsen sedan jag började bokblogga.

   Radera
 4. jag hittade faktiskt 10 böcker jag ville ha :D hade kunnat beställa 4 till men lät bli.. haha. men flera var början på serier jag velat läsa, bla Legend och Matchad. så det var kul, jag hittade faktiskt mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittade några du ville ha!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...