lördag 16 maj 2015

Pax-serien.


Har sett dessa böcker cirkulera runt på diverse bloggar den senaste tiden och funderar på om det är nåt jag borde läsa. Jag velar också lite kring om jag ska låna dem till min Letto eller om jag ska köpa som ljudbok eller som fysiskt exemplar. Tänker att de nog dessutom skulle passa in rätt bra i majtemat här på bloggen.

Någon som lyssnat på böckerna som ljudbok? Och i så fall var dem bra? Usch vad jag velar... jag vet verkligen inte.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut du ska läsa dem i ett fysiskt exemplar. Illustrationerna i dem är nämligen fantastiska (och då menar jag utöver det vanliga) och sen är de ju underbara med sina färgade sidor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oooh, illustrationer? Nice.

   Radera
 2. Jag läste första och lyssnade på de 3 andra. Men jag håller med Anna, läs dom i fysiskt :) Illustrationerna gör mycket!

  SvaraRadera
 3. Jag lånade ettan och tvåan så sent som idag på biblioteket, bara för att de senaste två böckerna i serien recenserades i DN idag. :-) Har inte läst än dock. Det var i första hand serieillustrationerna jag fastnade för - de fanns i samband med artikeln i DN. :-)

  SvaraRadera
 4. Helt klart i fysisk form! Kan dock inte uttala mig om ljudböckerna, men bara själva layouten på dessa böcker är to die for! Och som de ovan nämnt: illustrationerna. Väldigt snyggt gjorda. I'm just sayin'.

  SvaraRadera
 5. Okej. Vi får se hur jag gör.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...