tisdag 9 juni 2015

2 x twitterrecensioner.

Två twitterrecensioner. Hade inte så mycket att säga om de här böckerna så ja, det fick bara bli lite korta kommentarer. Undrar ni nåt är det bara att fråga.


Pax: Nidstången - Åsa Larsson och Ingela Korsell
(Utläst 23 maj 2015)
Kommentarer:
Inte alls så bra som jag hade hoppats. Jag vet att många av er ville att jag skulle läsa den fysiska utgåvan, men jag gick mot strömmen och lyssnade bara på ljudboken istället. Och som jag sa så blev jag riktigt besviken. Jag fastnade inte alls. Nej, detta var ingen serie för mig.

Betyg:
2/5 tassariZombie: Dead to the World  - Chris Roberson
(Utläst 30 maj 2015)
Kommentarer:
Här däremot blev jag positivt överraskad. Jag hade nämligen hört att detta album inte alls skulle vara som tv-serien och att många hade blivit besvikna. Därför gick jag in med väldigt låga förväntningar och tyckte därför att det här albumet var ganska bra. Ska absolut läsa volym 2.
Betyg:
4/5 tassar

3 kommentarer:

 1. Om du vill och orkar Nelly så har jag taggat dig hos mig:
  http://zellysbokblogg.blogspot.se/2015/06/currently-reading-tag.html

  SvaraRadera
 2. iZombie låter spännande, har varken sett eller läst något men har läst Walking Dead en del och gillar det.
  Jag har nu också läst Nidstången - med bilder - och jag måste säga att jag också blev besviken. Bilderna tillförde inte alls så som jag hade hoppats och trott - jag trodde det skulle vara delar av handlingen som gick framåt enbart i serieform men så var det inte alls. Boken funkade utan bilderna, de tillförde inget speciellt och själva historien var inte tillräckligt bra, idén kanske var lite originell men inte utförandet alls. Så jag tycker som du, bara en två för den, tråkigt nog.

  Jag vill tipsa om ett nytt readathon - om du inte redan sett det på youtube. Regnbågstema, där ryggarna ska vara i olika regnbågsfärger. #Rainbowthon kallas det elelr Rainbow Readathon. En presentationsvideo finns här: https://www.youtube.com/watch?v=SUcguk84goc&feature=youtu.be
  Jag funderar på att delta. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jenny! Vad skönt att höra att jag inte är ensam om att inte gilla pax-serien!

   Åh vilken kul Readathon! Ska kolla in på en gång. Åh vad kul!!! :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...