onsdag 8 juli 2015

Twitterrecensioner x 2.

Här kommer två twitterrecensioner på två nyligen utlästa böcker. En bilderbok och en fairy-tale retelling. Eftersom jag skriver twitterrecensioner på de här så hade jag inte så jättemycket att skriva om dem. Men om det är nåt ni undrar så är det som vanligt bara att skriva era frågor i kommentarsfältet.
Plupp kommer till stan - Inga Borg
(Utläst 5 juli 2015)
Kommentarer:
En bilderbok jag hittade hos sambons föräldrar. Gillade Plupp då jag var liten så tänkte det kunde vara kul att läsa som vuxen också. Gillade den och förstod verkligen Plupps känslor av att komma till stan. Hade nog aldrig förstått hans känslor som liten men nu förstod jag verkligen vad han menade, eftersom jag själv bor i Stockholm men är uppväxt i en småstad.

Betyg:

3/5 tassar
A Wicked Thing - Rhiannon Thomas
(Utläst 2 juli 2015)
Kommentarer:
Månadens TBR-jar val. Jag hade höga förhoppningar på den här men tyvärr läste jag den då jag var i en lässvacka så fastnade inte för den så mycket som jag hoppats. Men jag gillar verkligen temat i boken. Jag menar vem vill gifta sig med en främling? Och vad hemskt att vakna upp och bara inse att hela ens familj dog för typ hundra år sedan. En svag fyra i betyg.

Betyg:
4/5 tassarInga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...