söndag 20 september 2015

Liten enkät.

Känner att jag har en hel del olika känslor just nu och hittade denna lilla enkät hos Sagan om sagorna så tänkte ge den ett försök. Kanske jag kan få en bra sammanfattning över allt jag känner just nu.


Jag längtar efter: Att få flytta in i vår nya lägenhet. Jag verkligen räknar ner dagarna till tillträdet. Nu kommer vi ju inte att flytta in i den på en gång... på grund av dubbelt boende under två månader men i alla fall. Jag längtar så himla mycket!

Jag ledsen över: Att jag har känt mig väldigt stressad den senaste tiden vilket har lett till dålig sömn. Stress och jag är verkligen ingen bra kombo.


Jag äter helst: Min och sambons favoritmaträtt just nu. Potatisgratäng med lövbiff och en god sallad.

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning: Den här hösten. Av många olika anledningar.


Det finaste jag vet är: Min lilla familj. Älskar min sambo och vår lilla hund så mycket!!!


Jag läser: En engelsman i Paris av Nicolas Barreau som jag påbörjade igår. Den är lite annorlunda mot vad jag föreställt mig men jag tror att jag gillar den.

Jag är galet stressad över: Allt som jag måste hinna med nu under hösten. 

Jag lyssnar helst på: Mitt nya favoritband, Walk the moon och så lyssnar jag faktiskt en hel del på Måns Zelmerlöw också. 

Jag drömmer om: Vår nya lägenhet! Längtar så himla mycket till vi får dit våra möbler och kan börja inreda den. 

Jag blir nostalgisk av: Alla fina bilder vi tog när vi var på Island i somras. Sitter och tittar på dem och längtar tillbaka hela tiden.

Jag är glad över: Blir mycket tjat om lägenheten nu men jag är glad över att jag och sambon äntligen har hittat en lägenhet vi tycker så mycket om. Sökandet har pågått i en evighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...