torsdag 1 oktober 2015

Månadsrapport: September

Canon EOS 700D


Läst i september:

073. Kockskola för ensamma hjärtan - Marita Conlon-McKenna
072. En engelsman i Paris - Nicolas Barreau
071. Ignite me - Tahereh Mafi
070. Vitnos och den bråkiga kattungen - Marie Louise Rudolfsson
069. Fracture me - Tahereh Mafi (novell) Ej med på bilden!
068. Unravel me - Tahereh Mafi (omläsning)


Totalt lästa böcker: 
Antal böcker lästa på engelska: 3
Antal böcker lästa på svenska: 3

Bästa boken var: Det måste vara Ignite me. Är så ledsen att Shatter me-serien är slut nu. Buuuu!!! Annars gillade jag verkligen Kockskola för ensamma hjärtan också.

Sämsta boken var: Här får jag nog svara Fracture me. Den var inte dålig, men ja ni vet ju att noveller inte riktigt är min grej.

Månadens överraskning: En engelsman i Paris. Den var faktiskt inte så dum. Den var lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig, men jag gillade den.

Månadens besvikelse: Ingen. Jag gillade alla böcker jag läste denna månad. Mer eller mindre. Ingen jag tyckte var direkt en besvikelse.

Böcker jag gav upp: Ingen.

Sammanfattning av månaden: En okej månad. Har inte hunnit läsa jättemycket på grund av jobb. Har tagit ganska lång tid att ta mig igenom alla de här böckerna. Det är frustrerande när man har sådan läslust men orken eller tiden bara inte räcker till. Men känner mig ändå nöjd med att jag faktiskt har läst en hel del väldigt bra böcker den senaste tiden, så det är ju kul i alla fall.

Planerar att läsa i oktober: Jag kommer att försöka läsa så mycket jag hinner. Jag kommer ju nu att inleda flytten under oktober så tiden för läsning kommer nog att ätas upp av packande och bärande av kartonger på helgerna. Men jag kommer att göra så gott jag kan. Har faktiskt blivit duktig på att läsa lite från och till jobbet nu den senaste veckan.

Annars fortsätter jag ju med feel-good temat nu under oktober också. Så hoppas på att hitta ännu fler favoriter i min TBR-pile. Sedan hoppas jag även på att kunna dra igång en ny Read-a-long snart också. Bara jag kommer på vilken serie jag ska fokusera på. Kom gärna med tips!
___________________________________________________________________________

Tv-serier och filmer: 
Usch vad dålig jag har varit på att titta på filmer och tv-serier den här månaden. Har inte blivit någonting. Måste försöka bli bättre på att komma ifatt med alla mina serier. Jag såg några avsnitt av Pretty Little Liars, men det var nog det enda.


Hur har det gått med er läsning och har ni tittat på någon kul tv-serie eller film den här månaden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...