söndag 29 november 2015

Temainlägg: Julkul!


  Ni kanske kommer ihåg det här inlägget för ett tag sedan. Då visste jag inte riktigt hur jag skulle göra med temat inför december. Nu har jag bestämt mig. Jag har valt att kalla december- och januari-temat för....... JULKUL. (Ja, det kommer att pågå under två månader) and here is why:

Jag kände att en månad är lite för kort tid för mig att hinna läsa alla böcker jag har valt ut så ja, därför kör jag fr.o.m nu TVÅ temamånader. Får se om jag alltid kommer att göra så här dock, tänker att det får bero  lite på temat. Hur tjocka böckerna är jag har valt ut och så vidare.

I detta fallet tycker jag hela jul och- nyårsstämningen för min del brukar sitta i under hela januari med så därför har jag valt att låta detta tema pågå lite längre OCH för att de böcker jag vill läsa innehåller flera olika genrer så jag vill ha tid att hinna med lite olika böcker helt enkelt.

Så vad kommer då temat att innehålla?
Jag har valt att blanda årets december- och januaritema lite grann och läsa både juliga böcker men också fantasy. Jag läste Hobbiten för några jular sedan och av någon anledning tycker jag faktiskt att fantasy passar otroligt bra att läsa kring jul. Vet inte varför. Så det blir ju också ett väldigt passande tillfälle att hinna med någon fantasy trots allt. 

Jag har alltså valt att kalla detta tema för JULKUL. För att det är precis vad det är, lite gott och blandat med böcker som just JAG känner för att läsa och ha lite kul med till jul.

Böckerna på bilden är exempel på vad jag skulle kunna läsa. Men vi får se!

Vad kommer du att läsa i jul? Har du någon plan?

1 kommentar:

  1. Det ser ju ut som en väldigt trevlig hög som du plockat ihop. Själv har jag bara bestämt två böcker och det är Elisabeth är försvunnen av Emma Healey och Ung i ghettot av David Safier. Vad det blir mer så jag se under månaden.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...