söndag 20 december 2015

Harry Potter colouring book!

Åh, titta på den här Harry Potter-målarboken!!! Blir så himla sugen på att köpa den. Är det någon som köpt?? Är den fin? Borde jag slå till?
14 kommentarer:

 1. Älskar fina målarböcker och denna ser urfin ut!

  SvaraRadera
 2. Har du bläddrat i den något? Jag har tittat på den i butiken och den ser faktiskt urtråkig ut tyvärr :( Det är liksom scener ur filmerna som färgläggs, och inte illustrationerna från nya utgåvan :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha... vad tråkigt. Nej, jag har inte bläddrat i den alls. Därför jag ville ha åsikter från de som sett den IRL.

   Radera
  2. Tror dessvärre vi har den utsåld i bokhandeln, men annars kan jag fota lite och skicka till dig imorgon när jag jobbar! :)

   Radera
  3. Vi har kvar den, men det är så mycket att göra nu så jag har inte hunnit, tror inte jag kommer hinna heller :( Du får komma in någon dag efter jul och bläddra i den själv! :)

   Radera
 3. Jag fick den av en kompis för någon vecka sen och jag tycker den är härlig. Jag äger visserligen 5 vuxenmålarböcker från tidigare så kanske jag gillar den här bara för att den är annorlunda från alla skogsbilder jag har i de andra målarböckerna. Men vissa bilder är verkligen jättefina tycker jag ! Elevhemmens emblem till exempel :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm... vi får se då. Det bästa vore om jag kunde kika på den på riktigt innan jag bestämmer mig.

   Radera
  2. Här finns ett klipp där de bläddrar genom boken :) https://youtu.be/wvImgsiEBB8

   Radera
 4. jag bläddrade i den igår litegrann och pappret var väldigt gult vilken jag inte tycker om, så det var lite tråkigt.. hade det varit vitare papper hade jag nog slagit till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm! Ska kolla lite på länken den där. Men ja gult papper är ju lite tråkigt!

   Radera
 5. Min 8-åring bläddrade i den i affären och blev helt betagen. Så nu blir den julklapp till hela familjens Harry-älskare. ��

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...