söndag 10 januari 2016

Ska jag läsa de här böckerna?

Några böcker i olästhyllan som jag känner mig lite tveksam inför. Har du läst någon av de här böckerna - berätta! Vad den något att ha?


11 kommentarer:

 1. Wings läste jag för några år sedan och då tyckte jag iallafall att den var väldigt bra :)

  SvaraRadera
 2. Jag läste Wings i april förra året. Tyckte det var en orignell idé men rätt enkel plot, snabbläs, enkelt språk, kul och spännande läsning. Så vill du ha något lättläst, nåt som är contemporary fast med lite övernaturligheter - ett slags urban fantasy kan man säga - så ska du läsa den. Gillar du romantik, spänning, drama i skolmiljö och som sagt en del övernaturligt, så rekommenderar jag den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt då ska jag absolut ge den en chans! Tack!

   Radera
 3. Jag har läste Halo för två år sedan och den kan vara lite seg i början. Ungefär halva boken handlar mycket om relationer och kärlek. Den andra halvan är då allt det spännande händer. Jag ångrar inte att jag läst den eftersom det är en perfekt blandning av allt. Gav den rätt så höga betyg ;) Den är även underhållande emellan åt :)

  SvaraRadera
 4. Jag var supersugen på att läsa Anna dressed in blood i början när så många booktubers pratade om den, men hann aldrig skaffa den och nu är jag inte alls lika sugen mer.

  SvaraRadera
 5. Ally Carter är ALLTID bra!!! Om du gillade hennes andra böcker ska du helt klart läsa de du visade upp också. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag tror Gail Carriger serier är bra! Jag skulle absolut ha läst den om jag ägde den :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...