måndag 1 februari 2016

Hylltömning 2016: Utmaning 2

Här kommer den andra utmaningen i Hylltömning 2016! Ursäkta allt snörvlande i videon, jag var jätteförkyld fortfarande när jag spelade in det här.
Lycka till med utmaningen!!

9 kommentarer:

 1. Kul! Enkelt men ändå roligt och effektivt :)
  Mina böcker blev Lycka! samt Flickan från ovan.
  http://skogsmusensskrifter.blogspot.com/2016/02/hylltomning-2016-februaris-utmaning.html

  SvaraRadera
 2. Om jag bara får lägga in en önskan: Det är omöjligt för mig att välja enligt numror :( sorterade nyss bokhyllan (har bara en lite större) så att de författare jag hade flest böcker av blev utåt :D så då blir det lixom Agatha Christie, Sophie Kinsella och J.K. Rowling hela tiden. Inte riktigt, men nästan. Skulle vara lyx att ha en "olästhylla" men har för liten lägenhet :D Jag fick plocka mera randomly denna gång. Men jag tycker att hylltömning som hylltömning iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrev ett långt svar men datorn hängde sig så orkar inte skriva om hela kommentaren men iaf så gick det ut på att jag inte kan anpassa mig efter varje person. Jag kör nya utmaningar varje månad, är det någon som inte passar så kanske nästa månad funkar istället. Jag kör tolv utmaningar, alla kanske inte kan vara med på alla. Eftersom alla arrangerar olästhyllorna på olika sätt. Jag utgår ifrån hur JAG har arrangerat mina böcker. Det är svårt för mig att hitta utmaningar som alltid ska funka för alla! Därför har jag valt att köra så många utmaningar för då borde alla hitta åtminstone en eller ett par utmaningar under året som funkar.

   Radera
  2. Ja såklart! :) Tänkte bara IFALL du tänkte köra att ha siffra varje gång :)

   Radera
  3. Nupp. Det kommer att vara blandade utmaningar. :-)

   Radera
 3. En riktigt bra utmaning den här gången också. Och kul med två böcker så tog en från svenska bokhyllan och en från engelska bokhyllan. För mig blev nr. 8 Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes och nr. 16 Nightshade av Andrea Cremer. Åh, äntligen dags att läsa en Jojo Moyes bok!

  Tänkte också tillägga med det här att anpassa utmaningarna (och du har helt rätt i att du utgår från dina egna bokhyllor när du gör dessa utmaningar), så kan man ju också anpassa utmaningen så att det passar en själv med hur man arrangerat sina böcker/bokhyllor. Själv har jag så att jag i alla fall inte nu i början av året räknar med de olästa böckerna som jag köpt i 2016, eftersom jag främst vill fokusera på de som jag har från 2015 och tidigare eller att som jag i det här fallet tar från två olika bokhyllor. Hylltömning som hylltömning som Sandra sa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Alla får göra sina egna tolkningar av utmaningarna. Eller så får man stå över och hoppas på att nästa utmaning ska passa bättre.

   Radera
 4. För min del blev det Lex Bok och Linux - Uttagningen. Faktiskt läste jag ut Lex Bok igår, och den kan jag rekommendera!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...