söndag 28 februari 2016

Read-a-long: Miss Peregrines Home For Peculiar Children


Kommer ni ihåg det här inlägget? Känns ganska pinsamt att skriva en uppföljning på det NU. Vaddå sen? Jo, men den här Read-a-long:en #ransomläs skulle ju ha varit avslutad typ förra året egentligen... men av någon outgrundlig anledning så har jag bara skjutit upp det längre och längre. Vet inte varför.

Den sista boken har tagit mig ca 2 månader att läsa ut på grund av att jobb och en massa olika Läs-a-lots har kommit emellan. Men igår läste jag äntligen ut den.

Jag är lite kluven till de här böckerna... jag gillar dem, men jag har också bitvis haft lite problem med att ta mig igenom dem. Tycker de har haft sina sega delar och det har ju inte direkt hjälpt att jag har varit tvungen att pausa då och då. Det har ju gjort att läsningen har blivit väldigt hackig.

Men över lag så gillar jag verkligen de här böckerna, inte hela tiden - men över lag.
Första boken gav jag en fyra i betyg, andra boken en trea och sista boken gav jag nyss också en fyra på Goodreads. Jag tänker inte gå in så mycket på vad jag tyckte om handlingen eftersom jag inte skrivit någon recension på sista boken än (det kommer snart, jag lovar) Men jag kan säga att sista boken absolut var min favorit i serien.

Tack till er som deltog i den här read-a-longen, om det nu ens är någon som kommer ihåg att de var med och deltog (är ju säkert evigheter sedan ni andra läste ut serien.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...