måndag 11 april 2016

Ljudböcker?

Jag har ju trott förut att ljudböcker inte är något för mig. Men nu har jag upptäckt att det är ganska avkopplande under långa resor till och från jobbet t.ex. när jag är för trött för att orka läsa som vanligt. Lyssnade alldeles nyss på Clara Henrys bok och nu letar jag alltså efter lite nya ljudböcker att lyssna på under resor.

Har ni lyssnat på någon trevlig ljudbok på sistone, skriv i så fall vilken bland kommentarerna!

10 kommentarer:

 1. Jag gillar att lyssna på Muminböckerna :) Det är väldigt avkopplande lyssning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det Mumin... det var en bra ide! :)

   Radera
 2. Jag har de senaste månaderna lyssnat på en massa ljudböcker till och från jobbet. Några jag kan rekommendera är "Mitt liv som pingvin" av Katarina Mazetti och "Simmaren" av Joakim Zander. Jag påbörjade "Finns inte på kartan" av Carin Hjulström idag och har lyssnat ca 2 h. Den verkar riktigt mysig.

  SvaraRadera
 3. Jag lyssnar jämt på ljudböcker innan jag ska sova. Nu kör jag Dag Öhrlund och Dan Buthlers serie om Christopher Silvferbielke den är såå bra uppläst av Stefan Sauk. Han har världens härligaste inlevelseförmåga i just de böckerna.
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 4. Nu är jag inte så insatt på ljudböcker men det slog mig att ämnet var med i jerkan för ett tag sedan, så om du vill leta dig fram lite så finns det massor med tips där :)
  Här är länken:
  http://alkb.se/bokbloggsjerka-11-14-mars-2

  SvaraRadera
 5. Lars Wilderängs serie som börjar med boken "Stjärnklart" kan jag verkligen rekommendera, älskar den serien! Böckerna i serien "Berättelsen om Blodet" och "True Blood" tycker jag alla ska lyssna på! Och "Ull" av Hugh Howey är en favorit :)

  SvaraRadera
 6. Jag lyssnar just nu på Den fantastiska Gracie som jag nog tror skulle kunna passa dig också :)

  SvaraRadera
 7. Samma för mig! Har också tidigare inte varit jätteförtjust i ljudböcker men har numera börjat gilla det allt mer och mer. Jag har Storytel som är typ som Spotify fast för ljudböcker och tycker det funkar perfekt! Man får tillgång till massvis med böcker (även e-böcker om man vill det) för en månadssumma. Har bla lyssnat på Min morbror trollkarlen, En man som heter Ove (såklart, hihi) och Gubbe och katt. Alla är mkt trevliga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hmm... får kanske överväga det då!

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...