fredag 13 maj 2016

Friday Reads!

Då var det dags för en ny Friday Reads-video igen. Var ju ett tag sedan nu. Hoppas att du gillar videon!Har du läst någon av de här böckerna och i så fall vad tyckte du om den?

5 kommentarer:

 1. Paper Towns lyssnade jag på som ljudbok och gillade den. Den hade ett bra driv framåt så man ville läsa vidare hela tiden :)
  Själv läser jag Simma med de drunknade i helgen. Hann läsa 20 sidor igår så ännu vet jag inte vad jag tycker, men har läst om många som älskar den så har rätt höga förväntningar.

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt läst båda böckerna, Paper towns tyckte jag var riktigt bra men sen så gillar jag verkligen John Green.

  Tycker också om Lucy Dillon, men har bara läst När livet börjar om och Ensamma hjärtan och hemlösa hundar av henne och av de två så var Ensamma hjärtan... min favorit :)

  SvaraRadera
 3. Paper Towns läste jag för ett tag sedan och gillade den riktigt mycket. Lucy Dillons bok skall jag försöka läsa snart.

  Själv läser jag just nu Blod & Stjärnstoft av Laini Taylor. Hinner jag läsa färdigt den så ger jag mig på Galvestone av Nic Pizzolatto

  SvaraRadera
 4. Jag håller på med boken "Room" och har hunnit halvvägs iden. Sedan kör jag "Främlingen" av Diana Gabaldon som jag snart har läst 700 sidor i. De får bli helgläsningen för mig denna helg.
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Dillons bok :) Den var riktigt bra.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...