lördag 28 maj 2016

Read-a-long: RötaJa, som jag har sett fram emot det här!! Men nu är det alltså äntligen dags! Fr.o.m NU så kan ni äntligen börja läsa Röta tillsammans med mig.

Read-a-long:en kommer att pågå mellan den 28 maj (som är idag) t.o.m. den 25 juni. Ni kan alltså börja läsa redan idag, om ni vill. Det är upp till er. Anledningen till att jag skriver att ni kan börja läsa redan idag är för att ni ska ha en chans att hinna läsa första delen till utsatt datum. Den 25 juni skriver vi alltså vårt sista inlägg för då ska vi ha läst sista kapitlet.

Här har ni också datumen för när ni ska lägga upp era inlägg. Blir bara tre tillfällen denna gång eftersom andra boken ju är ca 100 sidor kortare än den första.11 juni: Vi skriver ett inlägg på respektive blogg om den första delen vi läst. (s. 7-194)

18 juni: Vi skriver ett inlägg om den andra delen vi läst. (s. 195-355)

25 juni: Vi skriver om tredje och sista delen. ( s. 356-slutet)


Precis som vi gjorde förra gången så får ni gärna anmäla er i det här inlägget, så att jag vet vilka som kommer att vara med. Jag hoppas ju att så många som möjligt vill läsa tillsammans med mig igen! Tyckte verkligen det var skitkul att hoppa runt bland era bloggar och se vad ni tyckte om handlingen! Och JA, jag tänker mig att jag kommer göra en Read-a-long med Kraften också då vi läst ut den här. OOooh, jag är så pepp!


14 kommentarer:

 1. Åh boken bara väntar på att bli läst i! Jag är på! GIVETVIS!
  Kram Cissi

  SvaraRadera
 2. Jag är självklart med!! :D :D

  SvaraRadera
 3. Var inte med under Odinsbarn pga att jag läst den tidigare, men denna är jag gärna med på! Har tänkt att jag ska läsa fortsättningen hur länge som helst men det har inte blivit av :)

  SvaraRadera
 4. Yay, äntligen dags! Jag är med! :-D

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med precis som jag var med Odinsbarn, hoppas denna är lika bra. Väntar att få reda på hur det gått för Hirka och de andra

  SvaraRadera
 6. Jag vill vara med och läsa! :)

  SvaraRadera
 7. Skulle gärna hänga på men känner att det kanske blir onödigt stressigt ... men får se, kanske den råkar bli lånad vid nästa bibbabesök ;D då kan det i och för sig ändå hända att jag är med lite inofficiellt, dvs att jag bara läser era inlägg men inte stressar för att hänga med :) :P

  SvaraRadera
 8. Men vilken rolig grej! Hur burkar du göra innan du ska ha en read-a-long?? Om man vill vara med på en så kanske man behöver köpa boken och då behöver man ju veta det lite innan =)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...