lördag 18 juni 2016

Vill ha tips!Ni som har följt min blogg ett tag vet nog att jag älskar contemporary och att det är min favoritgenre. Vill beställa hem någon mer härlig contemporary nu i sommar, men känner att jag behöver lite tips! Så snälla tipsa mig om era favoritcontemporaries som jag kanske inte har läst.

4 kommentarer:

 1. Gillade du Catching Jordan kan jag tipsa om resten av Miranda Kenneallys böcker också :) Slammed och November 9 av Colleen Hoover, Top ten clues you're clueless av Liz Czukas och Aristotle & dante discover the secret of the universe av Benjamin Alire Saenz blir mina tips :)

  SvaraRadera
 2. "Dash och Lilys utmaningsbok" av Rachel Cohn & David Levithan kan jag varmt rekommendera. Läs också "Trasig Soppa" skriven av Jenny Valentine och hennes andra bok "Hitta Violet Park" för dem är verkligen fantastiska :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen Morgon Matsons böcker (trotts att jag bara har läst två). Jag läste precis Fire Color One av Jenny Valentine och gillade den. Kram <33

  SvaraRadera
 4. The Problem With Forever av Jennifer L. Armentrout ska jag hört vara riktigt bra! Har bara läst några av hennes paranormal böcker, men vill jättegärna läsa den nu i sommar :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...