lördag 30 juli 2016

2 minisar: Outtalat och Saga, volume 5

Här kommer ytterligare två minisar på två utlästa böcker. Det är ett rec-ex och ett serielabum. Har ni också läst de här böckerna och vad tyckte ni i så fall?


Outtalat av Sarah Rees Brennan

Mina kommentarer:
Outtalat har stått oläst i min hylla väldigt, väldigt länge. Men nu tog jag mig äntligen i kragen och läste den. Jag hade hört så otroligt mycket bra saker om den innan jag fick hem den så mina förväntningar var nog ganska höga. Tyvärr måste jag dock säga att jag blev väldigt besviken. Jag trodde den skulle vara lite annorlunda mot andra böcker i genren, men tyvärr inte. Kändes bara som en upprepning av många andra böcker inom samma genre. Tyckte handlingen var lite intressant till en början, och det var lite spännande då man inte alltid visste vem som var ond och vem som var god. Men utöver det så blev det blev ganska fort tråkigt och därför tror jag heller inte att jag kommer läsa fortsättningen. Till en början gav jag faktiskt boken en fyra i betyg på Goodreads, men jag gick in och sänkte betyget idag (till en trea)... då jag känner att det nu inte är någon bok jag minns särskilt väl. 

  
(Detta var ett recensionsexemplar från Modernista. Tack så mycket för att jag fick läsa den här boken.) 

Saga, volume 5 av Brian K. Vaughan & Fiona Staples

Mina kommentarer: Den här serien bara fortsätter att leverera! Jättekul att äntligen få läsa volym 5. Dock kändes det som jag hade glömt väldigt mycket från volym 4, eftersom det var ganska länge sedan jag läste den så det tog ett tag innan jag började hänga med i handlingen igen i den här volymen. Men nu ska det bli kul att få läsa volym 6 också, som numera ligger och väntar här hemma. 
 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...