tisdag 5 juli 2016

Book Haul: juni

Hallå! Här har ni det förinställda inlägget jag nämnde förut. Hoppas ni gillar min Book Haul! Jag ser fram emot att läsa de här böckerna jättemycket!


7 kommentarer:

 1. Massa spännande. Har själv inte läst Det lånade mörkrets riddare, men har sett den recenserad sista veckan på flera av bokbloggarna jag följer (boktycke och Petras bokblogg t.ex.)
  Thousand pieces of you är jag också jättenyfiken på.
  Sarah Dessen boken läste jag nyligen, fast på engelska och tyckte var väldigt trevlig. Beskrivs som en av hennes mörkare och inte lika typiskt somrig men jag gillade den absolut.
  On the fence har jag också läst (och även The Fill-in boyfriend och The distance between us av samma författare). Är tämligen övertygad om att den kommer passa dig! Väntar på hennes senaste bok som släpps om några veckor =)
  Så hade jag varit du hade jag börjat med den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tror att On the fence kommer passa mig. Det kändes som min typ av bok!

   Radera
 2. Det lånade mörkrets riddare läste jag nyss och tyckte bra om :)

  SvaraRadera
 3. Läste just "I dina ögon" och jag älskade den! Den är absolut den bästa Sara Dessen skrivit hittills tycker jag. Den är lite annorlunda från hennes tidigare böcker, men på ett väldigt bra sätt. Det gör att man minns den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad härligt att höra!

   Radera
 4. Jag gillar också Sophie Kinsella och jag borde också köpa den boken. Har även funderat på att läsa Sarah Dessens böcker för de verkar trevliga.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...