söndag 31 juli 2016

Hypade böcker jag inte läst!

En  väldigt kul video att spela in. Jag blev inspirerad av Bokparadiset att även jag visa lite böcker som det varit mycket hype kring, men som jag ändå fortfarande inte har läst. Snälla peppa och hjälp mig så att jag tar tag i de hör böckerna nån gång!

Hoppas ni tyckte om videon!

7 kommentarer:

 1. Du behöver inte vara orolig för tjockleken vad det gäller Sista riket. Den gick förvånansvärt snabbt att läsa. Lättläst och en handling som hela tiden går framåt.

  SvaraRadera
 2. Svindlande höjder är en av mina favoriter :). Sista riket är också riktigt bra, den känns inte alls så lång när man börjar läsa den. The name of the wind har jag också i hyllan men på svenska, är sugen på att läsa den men tar aldrig riktigt tag i det av någon anledning.

  SvaraRadera
 3. Ta det lugnt, har inte heller läst någon av dessa böcker. Och jag håller med dig gällande Cassandra Clare, hon borde verkligen skriva något annat då fem serier + fyra fristående böcker om denna värld är lite mycket tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Kul att du gillade min idé! Tycker själv det var roligt att kolla på :) Jag har också kvar The mortal instrument och är inte heller peppad på att läsa fortsättningen.. Kanske kan vi göra en read a long med de två sista böckerna? Eller hela serien eller något?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha... ja... jag är så opepp på TMI. Om nån skulle arrangera en Read-a-long skulle jag absolut delta.

   Radera
 5. Svindlande höjder vill även jag läsa, helst snart. Sista riket påbörjade jag men avslutade efter ca 150 sidor. Tyckte inte om den, eller så var det bara fel bok vid fel tillfälle.

  SvaraRadera
 6. Jag håller också på och kämpar med att komma vidare i läsningen av "Cress". Jag äger inte boken, men jag har tappat räkningen hur många gånger som jag har lånat om denna bok på biblioteket...också har det inte blivit av med läsningen. Det är inte att den är dålig heller (jag gillar verkligen serien) men ja... när jag såg dig prata om den så blev jag helt "Yaaas! jag lider med dig" ;) haha <3

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...