fredag 5 augusti 2016

Friday Reads | "Jag är besatt!"Ja, jag är sååå besatt! Någon mer? Men jag ska verkligen försöka att läsa lite i helgen iaf. Nu är det skärpning!

Hoppas ni gilllade videon. Nu ska jag gå och läsa och därmed basta.

6 kommentarer:

 1. Hahaha ja herregud vad beroendeframkallande Pokémon GO är!! Jag är precis lika fast som du! Lästid, skrivtid.. allt utom sambotid (han spelar också) har minskat drastiskt sedan spelet kom ut! :D Har tyvärr ingen bot på det, men jag läser just nu i två novellsamlingar. Det gör så att jag känner att jag ändå kommer framåt och samtidigt kan spela. Läsa en novell, spela, läsa en novell, spela :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som ett bra tips. Skönt att jag inte är ensam om det här problemet i alla fall.

   Radera
 2. Haha japp, jag är också fast i det. Fast jag cyklar till jobbet så då kan jag inte spela, då skulle jag ju bryta alla ben i kroppen :P. Men det är ju kul! Och perfekt när man är ute med hunden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Därför jag är så fast i det. Skulle nog inte vara lika fast om jag inte hade hund. Promenaderna blir så mycket roligare!

   Radera
 3. Jag har inte testat Pokémon Go, men jag är också fast i spelträsket just nu. World of Warcraft kommer med en ny expansion nu i slutet av augusti så vi har startat upp spelet och börjat spela redan nu. Mindre lästid blir det :)

  SvaraRadera
 4. Jag spelar det med MEN tvingar mig ändå att läsa minst 1 tim per dag. Då har jag läst och enbart koncentrerat mig på läsningen och det har funkat för mig. Sedan går inte jag ut och spelar det så utan passar på när man åker med bilen och så hihi
  :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...