lördag 13 augusti 2016

Lite allmänt babbel och lässtatus.


Oj, vad jag inte haft nån ork att uppdatera den senaste veckan. Har ju börjat jobba igen och det tar alltid sån tid för mig efter semestern att komma tillbaka till rutiner igen. Har heller ingen som helst inspiration just nu. Vet inte vad jag ska blogga om alls! Någon som har några tips på inlägg som jag skulle kunna göra? Har några recensioner jag skulle kunna skriva men i övrigt ingen inspiration alls. Kommer bara hem på dagarna och typ somnar i soffan eller slötittar på tv.

I övrigt så fick jag äntligen hem min Harry Potter and the cursed child idag, så nu vill jag bara avsluta boken jag håller på med just nu så att jag läsa den istället. Och jag ligger tre böcker efter i mitt Goodreads-mål för det här året. Suck! Men jag har i alla fall lugnat mig lite med Pokémon Go nu och har faktiskt börjat läsa igen... dock är boken jag läser just nu så himla tjock att det tar evigheter att läsa ut den.

Och jag har skaffat en Kobo också förresten... Gillar den verkligen! Började läsa Harry Potter på den, men nu kommer jag absolut att övergå till att läsa min fysiska utgåva i stället. Annars inte mycket nytt på bokfronten. Har just nu tankarna mycket på annat håll, på bröllopsplaner bl.a. Nu är datumet satt. Känns nästan lite overkligt, men helt underbart också! Hoppas ni haft en bra vecka. Nu ska jag återgå till min tjocka bok! Haha!


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...