torsdag 22 september 2016

Bloggstafett?

Känns som att jag har missat det här med blogstafetter... har sett de cirkulera runt lite på bloggarna. Men jag har aldrig lyckats vara med på någon. Ni som varit med, var får ni reda på det i förväg? Var anmäler man sig? Har ju hängt med i bloggvärlden länge nu men har aldrig lyckats tajma in så jag har kunnat delta i någon stafett.

Kan någon förklara hur allt går till?

7 kommentarer:

 1. B. Wahlströms kör ofta med bloggstafetter, och är enda tillfället som de skickar ut fysiska recensionsexemplar. (!) De ger vanligtvis bara ut e-böcker, tror jag, så som jag fattat det.

  De gör i alla fall så att de lägger ut på deras Facebook och/eller instagram en bild eller inlägg, där man har chans att maila intresse för en bloggstafett om en ny bok. Typ såhär: https://www.instagram.com/p/BJMv6EAAFy9/

  Det gäller dock att vara snabb, för det är typ max 10 pers som får plats i en bloggstafett. Har hänt att det blivit fullt för mig ibland, haha.

  Har du anmält intresse i en bloggstafett och får plats, så får man en fin bok hemskickad i tid och samtidigt skickas ett schema på mailen, över vilken dag/tid du ska lägga ut ditt inlägg! Vad som borde vara med i blogginlägget osv.

  Blev allt mer klart för dig nu? :D hoppas det! Vet förresten inte om några andra förlag kör såna här bloggstafetter? Har du sett några på andra bloggar? :)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så jättemycket för infon. Allt blev mycket klarare nu. Jag följer ju inte B Wahlströms vare sig på Facebook eller Instagram så det förklarar ju varför jag aldrig får infon. Ska börja göra det bums!

   Nej... jag vet inte om det är några fler förlag som kör med det... har nog bara sett B. Wahlströms...
   Tack för bästa svaret. Kram

   Radera
  2. Haha, så lite så! Kul att kunna hjälpa till :) Och jaa, bäst att du följer dem! Kram

   Radera
 2. Jag brukar ordna bloggstafett i december, som en julkalender, och tänker göra det även i år. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då ska jag hålla koll på blogg. Tack.

   Radera
 3. Hannah förklarade jättebra, tänkte bara inflika att man får ännu lite förtur om en råkat beställa boken ifråga som rec-ex på deras hemsida :) annars brukar de ju oftast skicka ut e-böcker^^, men ska de ha bloggstafett om boken skickar de ett mail till de som beställt och frågar om en vill delta, lite före det kommer ut på sociala medier ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nää? Haha. Det hade jag ingen som helst aning om, men är ju bra o veta! Väldigt schysst att de ger "förtur" till som redan frågat om rec-ex!

   Sen så kan jag ju passa på o säga, har ibland blivit fullt i bloggstafetter för mig då alla fysiska exemplar tagit slut. Men en gång tog jag en e-bok p.g.a. de andra var slut och var med ändå! Tänkte säga att det är också möjligt, om man bara vill va med i en bloggstafett mer för att det är en kul grej och kan läsa vilket som! :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...