fredag 9 september 2016

Friday Reads!

Här kommer äntligen en ny Friday Reads-video. Har varit dålig på att spela in videos på senaste tiden, ta reda på varför genom att kolla på videon. Och! Hjälp mig jättegärna att välja vilken av böckerna jag ska läsa härnäst!

8 kommentarer:

 1. Jag blev lite nyfiken när du nämnde de där Nancy Drew böckerna och var tvungen att kolla upp det. Tydligen är Carolyn Keene ett psedonym för ett författarsyndikat. Alltså alla böckerna verkar kunna ha olika författare. De du läser verkar vara nyskrivna från 2013.
  Här står det lite om det: https://sv.wikipedia.org/wiki/Carolyn_Keene

  Själv är jag sugen på att plocka upp någon av de gamla Kitty böckerna och läsa och se om de fortfarande håller. Älskade som barn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack för infon. Då fattar jag!!

   Gör det. Nostalgi. :)

   Radera
 2. Svårt val. Har läst tell the wolves o gillade den, men är som du väldigt nyfiken på Du, bara så hade nog valt den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej. Vi får se, har svårt att bestämma mig alltså.

   Radera
 3. Åh, jag tänkte också skriva om Kitty-serien men Anna hann före :P
  I Sverige har böckerna i princip bara kommit ut i två olika serier (Kitty och Lill-Kitty), men på engelska är det många fler olika serier.
  Jag har tänkt att skriva något blogg-inlägg om Kitty-böckerna någon gång, jag samlar på dem och började därför kolla in de olika serierna lite mer.
  Jag hänvisar nu till den här länken, där det finns en bra lista på de olika böckerna i de olika serierna: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nancy_Drew_books

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja Anna var snabb. Men tack så hemskt mycket för länken. Verkar ju finnas en hel del serier på engelska alltså. Hade ingen aning om det.

   Om du skriver ett inlägg om Kitty så får du gärna hojta till, vore kul att läsa!

   Radera
 4. Jag har läst båda böcker du velar om och säger att båda är superbra. men Du, bara är mer lättläst medan Tell the wolves I'm home är svårare att ta sig igenom läsmässigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Valde Du, bara nu för att den var på svenska och ville ha något mer lättläst som du skriver.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...