lördag 10 september 2016

Throne of glass...Alltså, jag MÅSTE ta tag i och läsa Throne of glass... VARFÖR GÖR JAG DET INTE? Har hört så sjukt mycket bra om den serien och hypen kring nya boken nu... alltså jag MÅSTE läsa den här serien!!!

Nån som kan peppa mig lite så att det blir av?


12 kommentarer:

 1. Jag känner likadant! Har bara första boken och vill inte köpa resterande delar förrän jag läst och vet om jag gillar. Men med tanke på vad man hört så tror jag att jag garanterat kommer gilla den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Argh, vill läsa!! Men har lite lässvacka just nu och är osäker på om jag orkar med fantasy då..

   Radera
  2. Nej, en lässvacka skulle ju kunna förstöra upplevelsen av boken. Å andra sidan skulle det också kunna vara läsningen av boken som puffar ut dig ut svackan. Svårt att veta innan dock..

   Radera
  3. Nej, en lässvacka skulle ju kunna förstöra upplevelsen av boken. Å andra sidan skulle det också kunna vara läsningen av boken som puffar ut dig ut svackan. Svårt att veta innan dock..

   Radera
 2. Är också sugen. Fick hem den igår =)
  Read a long?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vore ju kul! Men har paus från att arrangera Read-a-longs och sånt nu. Så kanske om nån annan arrangerar.

   Radera
 3. Jag håller på med tredje delen just nu och serien är verkligen så bra som alla beskriver den. Dessutom växer den och växer lite för varje bok.

  SvaraRadera
 4. Började läsa Throne of Glass häromdagen. :) Har haft ont om lästid men på bara 76 sidor har den växt hela tiden. Jag läser helt utan förväntningar men gillar Celaena skarpt. :) Om du börjar kan du ju alltid pausa om det inte känns rätt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips. Tack! Det ska jag nog göra sedan.

   Radera
 5. Det här är en av mina absoluta favoritserier. Och den blir bara bättre och bättre. Så läs! :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...